Da li je vaša plata dovoljno velika, da li ste fer plaćeni? Koliko je zaista vaša struka plaćena u Njemačkoj, koliko zaista možete zaraditi u vašoj struci. Provjerite OVDJE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / Da li je vaša plata dovoljno velika, da li ste fer plaćeni? Koliko je zaista vaša struka plaćena u Njemačkoj, koliko zaista možete zaraditi u vašoj struci. Provjerite OVDJE:

Da li je vaša plata dovoljno velika, da li ste fer plaćeni? Koliko je zaista vaša struka plaćena u Njemačkoj, koliko zaista možete zaraditi u vašoj struci. Provjerite OVDJE:

Njemački portal kununu je napravio super site na kojem možete provjeriti da li ste dovoljno plaćeni u vašem poslu kojeg obavljate, da li ste iznad iznad ili ispod prosjeka, koliko maksimalno i minimalno možete zarađivati u svome poslu. Naravno sve je besplatno!

Potrebno je da navedete da li radite puno radno vrijeme ili dio radnog vremena, koliko godišnje zarađujete, koji posao obavljate, u kojoj firmi radite, spol i datum rođenja navesti.

Pomozite da plate budu transparentnije i pravednije. Vaši podaci su naravno potpuno anonimni.

KLIKOM OVDJE, MOŽETE PROVJERITI VAŠU ZARADU

Ako ne radite u Njemačkoj a želite znati kolike su plate u vašoj struci ili vašu struku ne prepoznaje kununu, onda vašu platu možete provjeriti ovdje:

Evo kolike su plate u Njemačkoj – Zarade i troškovi života (Detaljan spisak plata)

Loading

O urednik

Također pogledajte

Njemačka se vraća: Neočekivan rast privatnog sektora, brojke iznad očekivanih

Privatni sektor u Njemačkoj je tokom ovog mjeseca imao neočekivan rast, što je potaknuto solidnim …