Hrvatica iz Njemačke stigla u Hrvatsku na odmor, otišla na frizuru i šokirala se vrtoglavom cijenom - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Hrvatica iz Njemačke stigla u Hrvatsku na odmor, otišla na frizuru i šokirala se vrtoglavom cijenom

Hrvatica iz Njemačke stigla u Hrvatsku na odmor, otišla na frizuru i šokirala se vrtoglavom cijenom

Cijene pramenova na dugu kosu u Njemačkoj kreću se od 100 pa do 150 eura. U Zadru je, s druge strane, Hrvatica iz Stuttgarta istu tu uslugu platila znatno više.

Frizerke u Dalmaciji primjećuju značajan porast posla tijekom ljetnih mjeseci jer im tada dolaze klijentice, često iz Njemačke, koje žele osvježiti svoju frizuru. Ta praksa nije neobična jer su hrvatske frizerke poznate po stručnosti, a i cijene njihovih usluga često su niže u usporedbi s Njemačkom.

Međutim, situacija se promijenila posljednjih mjeseci. Primjer toga je 34-godišnja Hrvatica iz Stuttgarta koja je tijekom božićnih blagdana posjetila Zadar. Želeći napraviti pramenove, bila je šokirana kada je frizerka navela cijenu od 265 eura, piše Fenix.

Unatoč iznenađenju, odlučila je zadržati termin zbog dugogodišnjeg poznanstva s frizerkom. – Bila sam šokirana, ali poznajem tu frizerku već godinama i bilo mi je neugodno otkazati termin pa sam otišla kod nje. Rekla mi je da će cijeli tretman trajati oko 6 sati, i to zato što će mi staviti neke preparate koje štite kosu – rekla je 34-godišnjakinja iz Stuttgarta, koja nije htjela navoditi ime frizerskog salona zbog dugogodišnjeg poznanstva s frizerkom.

Usporedbe radi, cijene pramenova na dugu kosu u Njemačkoj se kreću od 100 pa do 150 eura. Slučaj u Zadru može biti i iznimka, jer u nekim frizerskim salonima cijena tretmana kose s pramenovima kreće se između 60 i 100 eura.

Pročitajte još:

Loading

O urednik

Također pogledajte

EVO KOLIKO VAM JE KAPITALA POTREBNO ZA KUPOVINU NEKRETNINE U NJEMAČKOJ: Je li kupovina moguća i bez vlastitog kapitala?

Onaj ko želi ostvariti svoj san o vlastitom domu u Njemačkoj najčešće uzima kredit u …