Bosanac kupio lažne pečate u pasoš da može duže biti u Njemačkoj pa zaradio kaznenu prijavu! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / Nekategorisano / Bosanac kupio lažne pečate u pasoš da može duže biti u Njemačkoj pa zaradio kaznenu prijavu!

Bosanac kupio lažne pečate u pasoš da može duže biti u Njemačkoj pa zaradio kaznenu prijavu!

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  Krivotvorenja isprave.

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Šamac, dana 22. maja, oko 17 sati, prilikom granične kontrole na ulazu u Republiku Hrvatsku, otkrili su krivotvorene granične pečate.

Naime, prilikom kontrole autobusa, vozača, putnika i prtljage, 37-godišnji putnik je policijskim službenicima dao na uvid putnu ispravu Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici su posumnjali u originalnost otisnutih ulazno izlaznih štembilja u putnoj ispravi. Daljnjim provjerama i kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika te je utvrđeno da se radi o krivotvorenim graničnim pečatima.

Osumnjičeni je sukladno prethodnom dogovoru nepoznatoj osobi platio određen novčani iznos koja mu je u putnu ispravu utisnula krivotvorene granične pečate, a sve s ciljem reguliranja statusa u Njemačkoj.

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  Krivotvorenja isprave.

Nadalje, sukladno odredbama Zakona o strancima 37-godišnjaku je rješenjem odbijen ulaz u Republiku Hrvatsku te je vraćen u Bosnu i Hercegovinu.

Loading

O urednik

Također pogledajte

Bh. dijaspora: više iseljava, investira i šalje više novca

Više od dva milijuna bh. državljana živi i radi izvan domovine te mnogi kažu kako …