Evo kolike su plate u Deutsche Bahn, koliko imate godišnjeg odmora te ostale beneficije koje kompanija nudi - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Evo kolike su plate u Deutsche Bahn, koliko imate godišnjeg odmora te ostale beneficije koje kompanija nudi

Evo kolike su plate u Deutsche Bahn, koliko imate godišnjeg odmora te ostale beneficije koje kompanija nudi

Deutsche Bahn traži zaposlenike diljem Njemačke za više od 500 različitih zanimanja. U medijima su naveli kako nude sigurno radno mjesto, 42 dana odmora, te dobra primanja.

“Poslom u Deutsche Bahnu dajete važan doprinos mobilnosti u Njemačkoj i stoga se možete osloniti na sigurnu profesionalnu budućnost. Tražimo motivirane zaposlenike diljem Njemačke za više od 500 različitih zanimanja. Bilo da se radi o iskusnim ili mladim profesionalcima – nudimo brojne mogućnosti i usavršavanja u blizini vašeg mjesta stanovanja”, naveo je Deutsche Bahn na svojoj internet stranici.

Kažu kako nude sigurnu plaću s dodatnim beneficijama.

“Naš cilj je svakim danom biti bolji. A naše plaće su također impresivne, jer uz standardne plaće nudimo i mnoge druge atraktivne pogodnosti”, navedeno je na njihovoj internet stranici.

Više odmora, manje posla

Individualno možete odlučiti želite li uzeti npr. 6 dana više godišnjeg odmora ili skratiti svoje radno vrijeme – ili jednostavno raditi više i zaraditi više. Po njihovim navodima, radnici imaju pravo na isplatu 13 plaće.

Besplatna putovanja

Svojim zaposlenicima nude besplatne vožnje i popuste na putovanja. Popusti za putovanja vrijede za obitelj i prijatelje  zaposlenih.

Prema informacijama portala za usporedbu plaTa u Njemačkoj visina plaće, odnosno satnice u Deutsche Bahnu ovisi o radnom mjestu.

Inženjer u Deutsche Bahnu u prosjeku zaradi 66.000 eura na godinu, projekt menadžer 63.880 eura, strojovođa 40.100 eura, a radnik na osiguranju 28.400 eura.

Na oglas se možete prijaviti OVDJE

Loading

O urednik

Također pogledajte

Da li biste radije kupili stan ili kuću umjesto iznajmljivanja? Zašto kupovina kuće ili stana se isplati upravo sada

Za mnoge ljude je sasvim normalno da žive pod kirijom (najmom). Naročito u velikim gradovima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *