DAN POSLIJE VELIKOG ŠTRAJKA: Evo kakvo je stanje u Njemačkoj u utorak, 28. marta - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / DAN POSLIJE VELIKOG ŠTRAJKA: Evo kakvo je stanje u Njemačkoj u utorak, 28. marta

DAN POSLIJE VELIKOG ŠTRAJKA: Evo kakvo je stanje u Njemačkoj u utorak, 28. marta

Dan poslije “mega štrajka” u Njemačkoj se javni prevoz gotovo vratio u normalnu piše Fenix magazin.

Štrajk upozorenja u cijeloj Njemačkoj počeo je u ponedjeljak, 27. marta, i trajao je 24 sata. Za to vrijeme nisu radile željeznice, aerodromi, javni prijevoz, pomorski promet, a zatvorene su bile čak i neke autoceste.

Sindikati Verdi i EVG su isplanirali štrajk upozorenja jer žele veće plate i bolje radne uvjete.

Prema priopćenju Njemačke željeznice (Deutsche Bahn), ponovno je u utorak prema planu uspostavljen željeznički promet.

– U međugradskom prometu samo je nekoliko linija otkazano u jutarnjim satima, rekao je glasnogovornik Njemačke željeznice.

Regionalni i S-Bahn promet odvija se bez zastoja povezanih sa štrajkom

Iz Njemačke željeznice poručuju putnicima koji mogu odgoditi svoje putovanje, kupljenu kartu mogu koristiti do 4. aprila.

Nakon štrajka upozorenja u Njemackoj pošti vidjeli smo da se stvari promijene na bolje, tako da je ovo idealna prilika za posao u Njemačkim željeznicama:

Njemačka željeznica “Deutsche Bahn” traži radnike. Konkurs objavljen na našem jeziku. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdaanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Zračna luka Frankfurt

Zračna luka Frankfurt ponovno je pustila u promet svoje zrakoplove. Od prestanka zabrane noćnog letenja u 5 ujutro, sav raspored polijetanja i slijetanja ponovno je naveden na internetskoj stranici operatera zračne luke Fraport.

ŽELITE RADITI NA AERODROMIMA ŠIROM NJEMAČKE NA RAZNIM POSLOVIMA OTPREME AVIONA! UGOVOR ZA VIZU I STAN OSIGURAN.

Internetski servis “Flightradar 24” pokazao je brojna kretanja leta nakon 5 ujutro. Do sada je do 9 sati otkazano samo šest letova, ostali bi trebali letjeti prema planu. Fraport očekuje 40 otkazivanja letova tijekom cijelog dana.

Dođite na vrijeme u zračnu luku

Putnici su zamoljeni da provjere status svog leta i ostave dovoljno vremena za moguća kašnjenja. Važno je biti u zračnoj luci na vrijeme prije polaska.

– Budući da bi u utorak u zračnoj luci moglo biti mnogo putnika koji su zapravo jučer htjeli putovati, očekuju se gužve i dulji redovi čekanja, rekao je u ponedjeljak poslijepodne glasnogovornik Fraporta.

Javni prijevoz je ponovno krenuo

Dobre su vijesti i za putnike autobusa, S-Bahna, U-Bahna i tramvaja u Hessenu. Sav prijevoz je redovan od utorka rano ujutro. To su među ostalima objavile prijevozničke tvrtke u Frankfurtu i Kasselu.

Odlične vijesti iz Njemačke: Radnici će dobiti bonus od 3000€, 340€ veća mjesečna plata te već u aprilu će biti isplaćen bonus od 1020€. Prilika koja se ne propušta i za one koji su u potrazi za poslom:

Loading

O urednik

Također pogledajte

Da li biste radije kupili stan ili kuću umjesto iznajmljivanja? Zašto kupovina kuće ili stana se isplati upravo sada

Za mnoge ljude je sasvim normalno da žive pod kirijom (najmom). Naročito u velikim gradovima …