VELIKE RACIJE U NJEMAČKOJ zbog krivotvorenja dokumenata - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / ZANIMLJIVOSTI / VELIKE RACIJE U NJEMAČKOJ zbog krivotvorenja dokumenata
zabrinut

VELIKE RACIJE U NJEMAČKOJ zbog krivotvorenja dokumenata

VELIKA RACIJA U NJEMAČKOJ: Na terenu više od 500 pripadnika policije i carine
Više od 500 pripadnika policije i carine izvršilo je u srijedu na sjeveru Njemačke raciju protiv članova jednog poljskog obiteljskog klana kojem se predbacuje niz prijevara njemačkog socijalnog sustava, krivotvorenje dokumenata i trgovanje ljudima.

U raciji je pretraženo preko 13 objekata na području sjeverne Njemačke. Pripadnici jedne velike obitelji iz Poljske osumnjičeni su da su od socijalnih službi prijevarama izvukli preko 200.000 eura tako što su više puta s lažnim poljskim ispravama prijavljivali boravak u Njemačkoj i tako primali višestruke socijalne povlastice.

Obitelj se također sumnjiči za prisiljavanje radnika iz Poljske na rad u Njemačkoj i prijevare osiguranja lažiranim prometnim nesrećama.

U današnjoj akciji je uhićeno četvero osoba. U kratkom priopćenju policije je naznačeno kako je današnjoj akciji prethodila „višemjesečna istraga“.

Do sada su u Njemačkoj u više navrata otkrivene prijevare socijalnih službi, koje su izvele bande iz istočne Europe, prije svega Rumunjske i Bugarske.

Izvor: fenix-magazin.de

Loading

O urednik

Također pogledajte

Koliko novca dobijate od biroa za zapošljavanje ako imate neto platu od 3000€ u Njemačkoj

Svako ko ostane bez posla ima pravo na novčanu naknadu za slučaj nezaposlenosti, dobit će …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *