Grad Ulm traži poštare! Radite direktno za "Grad"! Plaćanje se vrši na osnovu platne grupe 4 TVöD - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / Grad Ulm traži poštare! Radite direktno za “Grad”! Plaćanje se vrši na osnovu platne grupe 4 TVöD

Grad Ulm traži poštare! Radite direktno za “Grad”! Plaćanje se vrši na osnovu platne grupe 4 TVöD

Naša gradska uprava je snažna kao i svi njeni zaposlenici. Postanite dio našeg tima i aktivno pomažite u oblikovanju Ulma.

Traži se za Centralnu kontrolu i službe, odjel interne službe, službenik/ca (m / ž ) od 1. jula 2020, puno radno vrijeme, neograničeno.

Područje odgovornosti uključuje: Poštanska dostava pedelekom ili pješice u okrugu Reprezentativna dostava pošte i ispomoć za opsluživanje gradskih odjeljenja, područja, i objekata

Očekujemo: Poželjna je završena obuka za kurirske, ekspresne i poštanske usluge ili uporediva obuka ili znanje iz oblasti slanja pošte, dobro poznavanje grada, vozačka dozvola klase B (ranije klasa 3), da ste savjesni i pouzdani u radu, operativna spremnost, sposobnost za rad u timu.

Plaćanje se vrši na osnovu platne grupe 4 TVöD. Više o radu i obuci u gradu Ulmu potražite u našoj kadrovskoj brošuri pod nazivom „Rad u gradskoj upravi Ulma“.

Molimo prijavite se s uobičajenim dokumentima, po mogućnosti putem interneta, putem našeg portala za prijavu do 13. maja 2020. Radujemo se vašoj online aplikaciji.

Alternativno, možete poslati svoju prijavu Gradu Ulmu, središnjem menadžmentu i uslugama / osoblju i organizaciji, navodeći naslov „Službeni glasnik (m / ž / d) u središnjem odjelu za kontrolu i usluge / interne usluge [puno radno vrijeme, neograničeno]“ , Donaustrasse 5, 89073 Ulm.

Grad podržava kompatibilnost porodice i rada kroz fleksibilne modele s nepunim radnim vremenom u okviru poslovnih prilika. Vašu prijavu pozdravljamo bez obzira na vaše kulturno i socijalno porijeklo, vašu starost, vjeru ili vjerovanje, invaliditet, pol ili vaš seksualni identitet. Osobama sa invaliditetom, ako su podjednako pogodne, bit će posvećena posebna pažnja.

https://bewerbung.ulm.de/2574-amtsbote-in-m-w-d-bei-der-abteilung-zentrale-steuerung-und-dienste-interne-dienste-vollzeit-unbefristet/de/job.html

Na oglas se možete prijaviti OVDJE

Loading

O urednik

Također pogledajte

U SLUČAJU DA ŠTEDITE NOVAC U NJEMAČKOJ BANCI, ONDA MORATE BITI OPREZNI: Evo zašto ovaj iznos štednje nikako ne smijete preći.

Vrlo malo ljudi zna da previše štedjeti nije dobra stvar. Sljedeći iznos nikada ne smije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *