Novo ublažavanje mjera od 15. juna u Bavarskoj. Evo šta počinje s radom i na koji način: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / Novo ublažavanje mjera od 15. juna u Bavarskoj. Evo šta počinje s radom i na koji način:
zastava bavarske

Novo ublažavanje mjera od 15. juna u Bavarskoj. Evo šta počinje s radom i na koji način:

Od sljedeće sedmice na snagu stupa dodano popuštanje mjera, korak po korak društveni život korača ka normali.  

Pozorišta mogu ponovno otvoriti svoja vrata gledateljima ali po posebnim uvjetima. U zatvorenim objektima odnosno pozorišnim dvoranama može biti najviše 50 osoba, a na otvorenom najviše 100 osoba. Pozorišni kafići ostaju zatvoreni do daljnjeg a u pauzama se mogu prodavati zatvorena pića. Zaštita usta i nosa mora se nositi tijekom kompletnog programa, prilikom odlaska u toalet i prilikom ulaska i izlaska iz zgrade.

Koncerti se također mogu ponovno održati u skladu s gore spomenutim higijenskim standardima . I ovdje se obveza zaštite usta primjenjuje tijekom čitavog događaja.

Kina također mogu otvoriti svoja vrata. Bavarska ministarstva zajedno su razvila odgovarajući higijenski koncept. Zaštita usta i nosa mora se nositi tijekom projekcije filma, prilikom odlaska u toalet i prilikom ulaska i izlaska iz zgrade.

Osim toga, pravila o razmaku primjenjuju se na sve gore navedene stavke, osim ako se radi o članovima porodice. Diljem Njemačke za sada će se ukinuti  upozorenje o putovanju za 31 europsku zemlju. Putovanje do popularnih destinacija za odmor tada će opet biti moguće. Završava se i granična kontrola prema susjednim zemljama.Osim toga,  dječji  dnevni boravci se mogu ponovo otvoriti u cijeloj državi od ponedjeljka. To se odnosi i na slobodnu bavarsku slobodnu državu, ali uz ograničenje da se mogu vratiti samo djeca koja iduće godine idu u školu.

Izvor: superradiominhen

Loading

O urednik

Također pogledajte

novac euri

Više rada ne znači uvijek i više novca u Njemačkoj

Otkako je aktuelna vlada podigla razinu socijalne pomoći, vode se rasprave o tome isplati li …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *