PROMJENE OKO DJEČJEG DODATKA U NJEMAČKOJ: Evo kada se isplacuje i na koliko rata - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / PROMJENE OKO DJEČJEG DODATKA U NJEMAČKOJ: Evo kada se isplacuje i na koliko rata

PROMJENE OKO DJEČJEG DODATKA U NJEMAČKOJ: Evo kada se isplacuje i na koliko rata

Planirani dječji bonus u iznosu od 300 eura, u rujnu i listopadu, s dječjim doplatkom, mora biti u dvije rate po 150 eura, rekla je to savezna ministrica za obiteljska pitanja Franziska Giffey (SPD) u petak nakon neplaniranog sastanka Saveznog kabineta u Berlinu, na kojem su pokrenuti važni dijelovi programa ekonomskih poticaja.

Inače, ranije su mediji objavili kako će se po iznos od 300 eura davati u tri mjeseca po 100 eura.

Program vrijedan 130 milijardi eura osmišljen je kako bi potaknuo gospodarstvo u vrijeme korona krize i povećao potrošnju potrošača. Te mjere uključuju obiteljski bonus i privremeno smanjenje PDV-a.

Obitelji čija se djeca još nisu rodila, ali se trebaju roditi ove godine, također bi trebala imati koristi. Dječji bonus bit će dodijeljen za svu djecu koja imaju pravo na doplatak za djecu u 2020. godini, rekla je.

Obitelji s niskim primanjima posebno imaju koristi od dječjeg doplatka jer se bonus nadoknađuje porezom na doplatak za djecu, ali se ne računa u osnovnu sigurnost.

Izvor: Fenix-magazin

 7,544 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.