Automobilska industrija u Njemačkoj ostvaruje izvanredne poslovne rezultate. Evo kolike su plate i kako do posla u toj industriji: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / Automobilska industrija u Njemačkoj ostvaruje izvanredne poslovne rezultate. Evo kolike su plate i kako do posla u toj industriji:

Automobilska industrija u Njemačkoj ostvaruje izvanredne poslovne rezultate. Evo kolike su plate i kako do posla u toj industriji:

Automobilska branša ostvaruje izvanredne poslovne rezultate. Pogotovo proizvođači iz premium sektora. Porast prodaje se bilježi čak i na kineskom tržištu. Ali ima i nekih problema.

Zahvaljujući visokim cijenama njihovih vozila, proizvođači automobila su diljem svijeta tijekom ljetnih mjeseci ostvarili rekordne promete – i profite.

Pročitajte još:

Evo koliko zarađuju radnici u automobilskoj industiji

Kako otkriva studija konzultantske kompanije EY, njemački koncerni su zauzeli čelne pozicije na rang-listi kompanija koje bilježe rast dobiti u trećem kvartalu.

U razdoblju od lipnja do rujna 2022. Volkswagen je ostvario najveći promet, a Mercedes-Benz najveći profit.

 Promet njemačkih ponuđača je u trećem kvartalu 2022. porastao za 28 posto u odnosu na isti kvartal prošle godine. Najveći rast bilježi Mercedes-Benz s plusom od 67%. 

Želite posao u automobilskoj industriji onda se prijavite OVDJE:

Loading

O urednik

Također pogledajte

U Austriji 230.000 praznih radnih mjesta, traže se radnici iz BiH, Srbije…

Jedna od najprivlačnijih zemalja za naše radnike, Austrija, aktivno radi na privlačenju novih radnika, s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *