Njemačka policija nudi nagradu u potrazi za Bosankom Mirnesom “Miki” zbog pljačke teške čak 1.000.000 eura! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Njemačka policija nudi nagradu u potrazi za Bosankom Mirnesom “Miki” zbog pljačke teške čak 1.000.000 eura!

Njemačka policija nudi nagradu u potrazi za Bosankom Mirnesom “Miki” zbog pljačke teške čak 1.000.000 eura!

Žena (42) za kojom traga cijela njemačka policija zbog krađe u tvrtki za prijevoz novca u kojoj je radila navodno je iz BiH, a saznali su joj i Instagram profil i ime, navodi portal Fenix-Magazin.de

Cijela njemačka policija i dalje traga za 42-godišnjakinjom s područja bivše Jugoslavije koja je, radeći u tvrtki za prijevoz novca, ukrala više od milijun eura.

Nakon što je jučer portal Fenix Magazin.de objavio kako se radi o ženi s prostora bivše države koja je do otkrivanja kaznenog djela živjela u Stuttgartu, danas navode kako se osumnjičenica navodno zove Mirnesa S. zvana Miki, koja je u tom gradu prvo radila kao konobarica a kasnije kao osiguranje prijevoza novca.

U međuvremenu je otkriven i njen Instagram profil, a žena je prema svemu sudeći bosanskohercegovačkog podrijetla. Stuttgartska policija nudi i 37.500 eura nagrade za informacije koje bi pomogle njenom uhićenju, a objavili su i fotografije.

– Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 – priopćila je tamošnja policija.

GridArt 20221223 180308485
Foto: Polizei Stuttgart

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetara, ima plavozelene oči i plavu kosu, s još nekoliko tetovaža po tijelu, a najviše na rukama. Policija je priopćila kako je žena iz prostora tvrtke 14. listopada ukrala više od milijun eura, s obzirom da je kao zaposlenica imala pristup novcu.

Krađu su uočili istog dana, a istraga i dalje traje.

Loading

O urednik

Također pogledajte

Mašinovođe u Njemačkoj postigle dogovor s Deutsche Bahnom nakon višemjesečnih štrajkova

Sindikat njemačkih mašinovođa “GDL” saopćio je danas da je postignut dogovor o platama sa kompanijom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *