PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Posao u Njemačkoj mnogima zvuči kao ostvarenje sna: Kompanija AeroGround ima super ponudu. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdavanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Posao u Njemačkoj mnogima zvuči kao ostvarenje sna: Kompanija AeroGround ima super ponudu. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdavanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Posao u Njemačkoj mnogima zvuči kao ostvarenje sna: Kompanija AeroGround ima super ponudu. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdavanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Minhenski aerodrom jedan je od najuspješnijih na svijetu i na njemu radi 10.000 osoba, a sada nudi jedinstvenu priliku onima koji se žele pridružiti njihovom timu. Kompanija AeroGround Flughafen München GmbH u potrazi je za radnicima i radnicama za opsluživanje aviona ili rukovanje prtljagom.

Riječ je o kompaniji koja je stopostotno investicijsko društvo kompanije Flughafen München GmbH i vodeća je na tržištu u području usluga prihvata i otpreme na minhenskom aerodromu.

Kako su istaknuli iz ove kompanije, na njihovom radnom mjestu ne postoje dva jednaka dana, a upravo iz tog razloga aerodrom München smatraju najljepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svijetu.

Bilo da ste student, tek ste započeli poslovnu karijeru ili jednostavno mijenjate branšu, kompanija AeroGround daje priliku da se afirmišete u potpuno novom profesionalnom okruženju. Također, ističu kako čine sve da vam olakšaju prilagodbu gdje god je to moguće – od traženja stana do penzionog osiguranja.

Na oglas se možete prijaviti OVDJE

Loading

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKOJ POTREBNO SKORO 20.000 VOZAČA: Vlast polaže nade u strane radnike, zaposleno samo 1.500 vozača iz Srbije

Njemačkoj sve više nedostaje vozača autobusa, vozova i kamiona. Manjak kvalifikovanih radnika vlast u Njemačkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *