PRILIKA KOJA SE NE PROPUSTA: Posao u Njemačkoj mnogima zvuči kao ostvarenje sna: Kompanija AeroGround ima super ponudu. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdavanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / PRILIKA KOJA SE NE PROPUSTA: Posao u Njemačkoj mnogima zvuči kao ostvarenje sna: Kompanija AeroGround ima super ponudu. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdavanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

PRILIKA KOJA SE NE PROPUSTA: Posao u Njemačkoj mnogima zvuči kao ostvarenje sna: Kompanija AeroGround ima super ponudu. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdavanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Minhenski aerodrom jedan je od najuspješnijih na svijetu i na njemu radi 10.000 osoba, a sada nudi jedinstvenu priliku onima koji se žele pridružiti njihovom timu. Kompanija AeroGround Flughafen München GmbH u potrazi je za radnicima i radnicama za opsluživanje aviona ili rukovanje prtljagom.

Riječ je o kompaniji koja je stopostotno investicijsko društvo kompanije Flughafen München GmbH i vodeća je na tržištu u području usluga prihvata i otpreme na minhenskom aerodromu.

Kako su istaknuli iz ove kompanije, na njihovom radnom mjestu ne postoje dva jednaka dana, a upravo iz tog razloga aerodrom München smatraju najljepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svijetu.

Stoga, kompanija vas poziva da im se pridružite na Danima otvorenih vrata 3. i 4. februara u hotelu Hills u Sarajevu sa početkom u 9 sati, gdje ćete imati priliku upoznati se sa kulturom kompanije kroz prezentacije i iskustva zaposlenih, te ćete se moći dodatno informisati o otvorenim radnim pozicijama.

Prezentacije će biti održane u terminima od 9, 11, 13 i 16 sati, a nakon svake prezentacije, zainteresirani kandidati će obaviti razgovor sa predstavnicima kompanije te će na licu mjesta moći aplicirati na željenu radnu poziciju.

Bilo da ste student, tek ste započeli poslovnu karijeru ili jednostavno mijenjate branšu, kompanija AeroGround daje priliku da se afirmišete u potpuno novom profesionalnom okruženju. Također, ističu kako čine sve da vam olakšaju prilagodbu gdje god je to moguće – od traženja stana do penzionog osiguranja.

“Čekamo vas 3. i 4. februara u hotelu Hills u Sarajevu, a neka München bude vaša naredna destinacija, jer tražimo nove kolege koji će otvoreno i sa entuzijazmom, zajedno sa nama, oblikovati budućnost AeroGrounda”, poručuju iz kompanije.

Na oglas se možete prijaviti OVDJE

Loading

O urednik

Također pogledajte

star covjek zabrinut

PENZIJA U NJEMAČKOJ – Kolike su penzije, nakon koliko godina imamo pravo, i sve što morate znati o Njemačkoj penziji možete pročitati ovdje:

Kako doći do njemačke penzije? Njemačka penzija, kao penzija bilo gdje u svijetu, dobiva se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *