DAN POSLIJE VELIKOG ŠTRAJKA: Evo kakvo je stanje u Njemačkoj u utorak, 28. marta - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / DAN POSLIJE VELIKOG ŠTRAJKA: Evo kakvo je stanje u Njemačkoj u utorak, 28. marta

DAN POSLIJE VELIKOG ŠTRAJKA: Evo kakvo je stanje u Njemačkoj u utorak, 28. marta

Dan poslije “mega štrajka” u Njemačkoj se javni prevoz gotovo vratio u normalnu piše Fenix magazin.

Štrajk upozorenja u cijeloj Njemačkoj počeo je u ponedjeljak, 27. marta, i trajao je 24 sata. Za to vrijeme nisu radile željeznice, aerodromi, javni prijevoz, pomorski promet, a zatvorene su bile čak i neke autoceste.

Sindikati Verdi i EVG su isplanirali štrajk upozorenja jer žele veće plate i bolje radne uvjete.

Prema priopćenju Njemačke željeznice (Deutsche Bahn), ponovno je u utorak prema planu uspostavljen željeznički promet.

– U međugradskom prometu samo je nekoliko linija otkazano u jutarnjim satima, rekao je glasnogovornik Njemačke željeznice.

Regionalni i S-Bahn promet odvija se bez zastoja povezanih sa štrajkom

Iz Njemačke željeznice poručuju putnicima koji mogu odgoditi svoje putovanje, kupljenu kartu mogu koristiti do 4. aprila.

Nakon štrajka upozorenja u Njemackoj pošti vidjeli smo da se stvari promijene na bolje, tako da je ovo idealna prilika za posao u Njemačkim željeznicama:

Njemačka željeznica “Deutsche Bahn” traži radnike. Konkurs objavljen na našem jeziku. Pomažu u pronalsku stana, jako dobra plata, pomažu u izdaanju radnih viza, itd. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Zračna luka Frankfurt

Zračna luka Frankfurt ponovno je pustila u promet svoje zrakoplove. Od prestanka zabrane noćnog letenja u 5 ujutro, sav raspored polijetanja i slijetanja ponovno je naveden na internetskoj stranici operatera zračne luke Fraport.

ŽELITE RADITI NA AERODROMIMA ŠIROM NJEMAČKE NA RAZNIM POSLOVIMA OTPREME AVIONA! UGOVOR ZA VIZU I STAN OSIGURAN.

Internetski servis “Flightradar 24” pokazao je brojna kretanja leta nakon 5 ujutro. Do sada je do 9 sati otkazano samo šest letova, ostali bi trebali letjeti prema planu. Fraport očekuje 40 otkazivanja letova tijekom cijelog dana.

Dođite na vrijeme u zračnu luku

Putnici su zamoljeni da provjere status svog leta i ostave dovoljno vremena za moguća kašnjenja. Važno je biti u zračnoj luci na vrijeme prije polaska.

– Budući da bi u utorak u zračnoj luci moglo biti mnogo putnika koji su zapravo jučer htjeli putovati, očekuju se gužve i dulji redovi čekanja, rekao je u ponedjeljak poslijepodne glasnogovornik Fraporta.

Javni prijevoz je ponovno krenuo

Dobre su vijesti i za putnike autobusa, S-Bahna, U-Bahna i tramvaja u Hessenu. Sav prijevoz je redovan od utorka rano ujutro. To su među ostalima objavile prijevozničke tvrtke u Frankfurtu i Kasselu.

Odlične vijesti iz Njemačke: Radnici će dobiti bonus od 3000€, 340€ veća mjesečna plata te već u aprilu će biti isplaćen bonus od 1020€. Prilika koja se ne propušta i za one koji su u potrazi za poslom:

Loading

O urednik

Također pogledajte

novac euri

Više rada ne znači uvijek i više novca u Njemačkoj

Otkako je aktuelna vlada podigla razinu socijalne pomoći, vode se rasprave o tome isplati li …