Primao platu, a nije radio: Poštar u Njemačkoj nije dostavio 30.000 pisama, sada mu prijeti zatvor - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Primao platu, a nije radio: Poštar u Njemačkoj nije dostavio 30.000 pisama, sada mu prijeti zatvor

Primao platu, a nije radio: Poštar u Njemačkoj nije dostavio 30.000 pisama, sada mu prijeti zatvor

Bivši poštar Njemačke Pošte iz Papenburga, okrug Emsland, nije isporučio hiljade pisama, već ih je čuvao kod kuće, otkriveno je početkom ove godine.

Kako je objavio Deutsche Post, policija je pozvana 2. januara da provjeri informacije nakon anonimne dojave. Muškarac je sada pod istragom i mogao bi se suočiti sa zatvorskom kaznom do pet godina.

Kako pišu njemački mediji, poštar u četiri godine nije isporučio blizu 30.000 pisama i časopisa. Deutsche Post i policija nisu željeli ni potvrditi ni demantovati taj broj.

“Postoji gomila pošte koju treba pregledati”, rekao je portparol policije.

Kompanija želi da pregleda pisma i poslijedi ih primaocima uz pismo objašnjenja. Ukoliko se do njih ne može doći, pisma će, kako je rečeno, biti vraćena pošiljaocu.

Poštarov motiv za ovakvo djelo nije jasan.

Ovo je najlakši način da se zaposlite u Njemačkoj bez kvalifikacija, sa minimalnim poznavanjem njemačkog jezika, ako nemate stan i ako nemate još radnu vizu. Pogledajte koliku platu možete očekivati i kako se prijaviti za posao

Njemačka Pošta je najlakši način da se zaposlite u Njemačkoj bez kvalifikacija, sa minimalnim poznavanjem njemačkog jezika, ako nemate stan i ako nemate još radnu vizu. Pogledajte koliku platu možete očekivati i kako se prijaviti za posao.

ZA POSAO U DEUTSCHE POST DHL SE MOŽETE PRIJAVITI OVDJE:

Loading

O urednik

Također pogledajte

NOVI MJESEC, NOVA PRAVILA: Šta se sve mijenja za stanovnike Njemačke od maja?

Všie troškova, bolja provedba zakona: mjesec maj će stanovnicima Njemačke donijeti važne promjene .  Putnici …