Najbolja studentica u generaciji: 40 odbijenica za posao studentici s prosjekom 9,57 i onda se pitamo zasto mladi napustaju drzavu! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Najbolja studentica u generaciji: 40 odbijenica za posao studentici s prosjekom 9,57 i onda se pitamo zasto mladi napustaju drzavu!

Najbolja studentica u generaciji: 40 odbijenica za posao studentici s prosjekom 9,57 i onda se pitamo zasto mladi napustaju drzavu!

Priča Nene Jelene Marilović iz Bijeljine pokazuje koliko je omladina u Srpskoj, bar ona koja nije stranački opredijeljena, dovedena na rub egzistencije, ali i poniženja. Redala je uspjehe, diplome, certifikate, kvalifikacije. Sada skuplja odbijenice.

Tridesetogodišnja Nena Jelena Marilović završila je Pedagoški fakultet u Bijeljini kao najbolja u generaciji, s prosjekom 9.57, zatim master s prosjekom, 9.22, obranila master rad na Etnologiji i antropologiji na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a sada je student doktorskih studija na Učiteljskom fakultetu, također u Beogradu.

Međutim, za nju, nažalost, posla nema, samo rampa i odbijenica.

Izvor: tuzlanski.ba

Loading

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKOJ POTREBNO SKORO 20.000 VOZAČA: Vlast polaže nade u strane radnike, zaposleno samo 1.500 vozača iz Srbije

Njemačkoj sve više nedostaje vozača autobusa, vozova i kamiona. Manjak kvalifikovanih radnika vlast u Njemačkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *