Najbolja studentica u generaciji: 40 odbijenica za posao studentici s prosjekom 9,57 i onda se pitamo zasto mladi napustaju drzavu! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Najbolja studentica u generaciji: 40 odbijenica za posao studentici s prosjekom 9,57 i onda se pitamo zasto mladi napustaju drzavu!

Najbolja studentica u generaciji: 40 odbijenica za posao studentici s prosjekom 9,57 i onda se pitamo zasto mladi napustaju drzavu!

Priča Nene Jelene Marilović iz Bijeljine pokazuje koliko je omladina u Srpskoj, bar ona koja nije stranački opredijeljena, dovedena na rub egzistencije, ali i poniženja. Redala je uspjehe, diplome, certifikate, kvalifikacije. Sada skuplja odbijenice.

Tridesetogodišnja Nena Jelena Marilović završila je Pedagoški fakultet u Bijeljini kao najbolja u generaciji, s prosjekom 9.57, zatim master s prosjekom, 9.22, obranila master rad na Etnologiji i antropologiji na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a sada je student doktorskih studija na Učiteljskom fakultetu, također u Beogradu.

Međutim, za nju, nažalost, posla nema, samo rampa i odbijenica.

Izvor: tuzlanski.ba

 4,875 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.