U potrazi ste za dobrim poslodavcem u vašoj regiji ili tek se namjeravate doseliti u Njemačku? Onda ste na pravom mjestu. Želite raditi u BMW, Airbus, Lufthansa, Deutsche Bahn, MAN, DHL onda se možete prijaviti OVDJE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / U potrazi ste za dobrim poslodavcem u vašoj regiji ili tek se namjeravate doseliti u Njemačku? Onda ste na pravom mjestu. Želite raditi u BMW, Airbus, Lufthansa, Deutsche Bahn, MAN, DHL onda se možete prijaviti OVDJE:

U potrazi ste za dobrim poslodavcem u vašoj regiji ili tek se namjeravate doseliti u Njemačku? Onda ste na pravom mjestu. Želite raditi u BMW, Airbus, Lufthansa, Deutsche Bahn, MAN, DHL onda se možete prijaviti OVDJE:

Njemačka željeznica “Deutsche Bahn” objavila konkurs za 15 000 radnika na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Potreno više pomoćnih radnika u proizvodnji kamiona MAN kod Minhena. Satnica do 20,13€, plaćen godišnji odmor te božićnica Prijavi se jednostavno na oglas OVDJE:

Evropski proizvođač aviona AIRBUS objavio konkurs za prijem hiljade radnika u proizvodnji aviona A320. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Zbog dobrih poslovnih rezultata njemački avioprijevoznik LUFTHANSA zapošljava 10.000 radnika. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

ŽELITE POSAO U NJEMAČKOJ? Aerodromi “uvoze” strane radnike, moraju vam osigurati smještaj. Oglas objavili na našem jeziku. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Tražiš novi izazov u proizvodnji? Iskoristite priliku i pridruži se BMW-u. 16,87€ početna satnica. Prijavi se OVDJE:

Loading

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKOJ POTREBNO SKORO 20.000 VOZAČA: Vlast polaže nade u strane radnike, zaposleno samo 1.500 vozača iz Srbije

Njemačkoj sve više nedostaje vozača autobusa, vozova i kamiona. Manjak kvalifikovanih radnika vlast u Njemačkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *